Lepotica definitivno odustala od muškaraca, udaje se za svog psa (foto)

Bivša američka manekenka Elizabet Hoad odlučila je da odustane od muškaraca i da se uda za svog šestogodišnjeg psa Logana, što će učiniti početkom avgusta ove godine.

Podstaknuta mnogobrojnim propalim izlascima sa muškarcima, 49-godišnja Hoad se odlučila na poseban korak. U katoličkoj crkvi će stati na ludi kamen sa svojim zlatnim retriverom Loganom.

Sudbonosno „DA“ izgovoriće pred 20 zvanica i tom prilikom će nositi poseban prsten, dok će njen pas na sebi imati posebno odelo specijalno skrojeno za njega.

Kuma i kum na večanju biće Ajaks i Ber, dva haskija njene najbolje prijateljice. Elizabet, nakon venčanja, planira da sa Loganom ode na medeni mesec negde gde postoji „pet friendly“ hotel.

Bivša manekenka se ranije dva puta verila, ali je oba puta venčanje bilo otkazano. Nakon toga se okušala u izlascima, pa je u periodu u šest godina izašla ukupno 220 puta, ali – nije imala sreće.

„Mislila sam da je zato najbolje da se udam za Logana. On me nikada ne napušta, kao ni ja njega. Neki misle da sam luda, ja mislim da je ovo sasvim normalno“, rekla je Hoad.

Iako su mnogi šokirani njenom odlukom, ona nije prva osoba koja se udala za svog psa. Pre nje je to uradila i Vilhelmina Kalagan, koja se za svog psa udala 2009. godine. Baš taj slučaj je inspirisao Elizabet da se uda za svog retrivera, prenosi Klix.ba.

3 komentara
  1. MILOS

    REBEKA.Lepo si sve objasnila,kaakve su prednosti udati se zaa psa,u odnosu na nas glupace,koje se udajemo za muskarce.Samo mene interesuje nesto,sto ni „mlada“ a ni ti niste nam objasnili.Da li ce imati seksualne odnose u „braku“.???

  2. REBEKA

    Masala,masala.Svaka cast poznatoj manekenki.Taj pas ce se prema njoj bolje odnositi,nego mnogi muskarci.Nece je tuci,nece traziti od nje,da bude ustvari kucna pomocnica i seksualna robinja.Cesto,devojke kada se udaju,postaju malte ne,muskarceva besplatba posluga.!

  3. Anonimni

    Želim im srećan brak i puno kučića !

Napišite komentar