U trendu

Linija sreće otkriva šta vas čeka u životu: Pronađite je na dlanu i saznajte šta vam je sudbina namenila

Proverite kakva je vaša sreća

Sve što treba da uradite je da pogledate u svoj dlan! Linija sreće se još naziva i linija sudbine, jer otkriva kakva nas sudbina čeka. Gleda se i leva i desna ruka, ali desna je važnija.

Uopšteno govoreći, ako je linija sreće naglašena i jasna, onda će vam se u životu otvarati putevi (već prema značenjima u nastavku), a ako je bleda i isprekidana, znači da ćete sami morati dobro da zapnete da biste sebi prokrčili put.

Ako linija sreće počinje na Saturnovom bregu, znači da će ta osoba steći bogatstvo i blagostanje, ali je prisutna i sklonost ka tvrdičluku i cicijašenju.

Ako počinje na Jupiterovom bregu, zagarantovani su izuzetan uspeh i sreća na svim poljima života. Najbolje je da se u tom slučaju bavite onim što volite.

Ako počinje na Venerinom bregu (misli se isključivo na dlanu), uvek ćete imati sreće u ljubavi, ali za druge stvari ćete morati da se potrudite.

Dlanovi ne lažu: Pogledajte svoje ruke i saznajte šta linija srca govori o vašem ljubavnom životu

Ako počinje na mesečevom bregu, svoju sreću ćete morati da potražite negde daleko od mesta u kom ste se rodili. U protivnom ćete se uvek osećati zarobljeno.

Ako počinje na Merkurovom bregu, imate izuzetan govornički dar i sposobnost manipulacije, posebno rečima. Usmerite se u tom pravcu i nećete pogrešiti. Možete da budete sjajan predavač. ali i političar.

Ako počinje na Marsovom bregu, imaćete izražene ambicije i visok položaj u društvu.

Naravno, na svako od ovih značenja morate da primenite pomenuto pravilo koje se odnosi na to da li je linija jasna ili isprekidana, piše Telegraf.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar