U trendu

Ljubavni saveti koji su večni, davale su ih i naše prabake dajemo ih i mi danas

Važili su juče, važe sada i važiće i sutra, bez obzira na sve. Takvu jačinu, koja je nesalomiva, imaju i neki ljubavni saveti koje su vaše prabake davale bakama, bake davale vašim mamama, a i mi sada dajemo vama.

Kompromis je stub veze. Ljudi su drugačiji i ne možete da očekujete da ćete se uvek slagati. Razgovorom i pronalaženjem zajedničkog rešenja učinićete vašu vezu stabilnom i lepom.

Nakon seksa nežnost je izuzetno važna kako biste pokazali svom partneru da vam je stalo. Mazite se, ljubite, lezite zagrljeni, to je sve što treba da učinite.

Nikada, ali nikada ne pokazujte muškarcu da nemate samopouzdanja, da mislite da ste debeli, da se ne osećate dobro u svom telu. Njemu ste kraljica univerzuma i tako treba i da ostane, a svoje “probleme” rešavajte sa prijateljicama.

Bez obzira na to koliko ste dugo zajedno, dokazujte mu iznova i iznova da ste zaljubljeni u njega. Bilo da mu se samo osmehujete onako kako vi znate ili da mu priredite neko novo iznenađenje, budite svesni toga da je način manje bitan, bitno je samo da to sprovedete u delo.

Iznenadite ga jutarnjim seksom. On će vam sigurno biti zahvalan, a vama će dan početi fantastičnom akcijom koju nećete moći da izbijete iz glave sve do sledećeg jutra.

Budite svesni da probleme između vas dvoje treba da rešavate u svoja četiri zida, a ne pred drugim ljudima. Oni nemaju veze sa tim i ne zaslužuju da se nađu u neprijatnoj situaciji.

Neke stvari poput depilacije, brijanja ili čupanja obrva treba da radite isključivo kada vaš muškarac nije kod kuće. Ta doza intime treba zauvek da ostane po velom tajni kako bi vaš partner mogao u potpunosti da uživa u vašoj lepoti, a ne zamišljajući vas kako brijete noge.

S vremena na vreme budite malo šašavi pa uradite nešto na mestu na kom je to definitivno neočekivano. Na primer, uhvatite ga za prepone dok ste u bioskopu sa prijateljima, a potom mu uputite jedan “želim te” pogled.

Iznenađenja su vrlo važan do svake veze. Kada se najmanje bude nadao, priredite mu seksi doček s posla u seksi haljini i štiklama koje obožava na vama.

Slobodno vreme je ključ uspeha svake veze. Parovi koji se ne razdvajaju nisu u potpunosti srećni i ispunjeni, baš zato što im fali aktivnosti bez voljene osobe. Izađite sa prijateljicama, opustite se u izlasku, muvajte se sa drugim frajerima, a potom se vratite kući i iznenadite ga jednim savršenim seksom. Biće vam zahvalan, prenosi Avaz.ba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)