U trendu

Ljudi kažu da će se milenijalci ovih stvari stideti za 50 godina: Neke su sulude

Kako starimo, neizbežno je da se nekih stvari koje smo učinili ili smo bili u njih umešani, stidimo. Ovih se dana na Redditu povela rasprava upravo o tome – jedan korisnik pitao je ostale čega će se milenijalci stideti za 50 godina, za šta će im biti žao i za šta će biti krivi. Portal BuzzFeed izdvojio je najzanimljivije odgovore.

„YouTube i TikTok porodice  – možda će nekima biti žao jer podatke svoje dece dele na internetu. Od imena, fotografija, škola koju deca pohađaju, kojim se aktivnostima bave… Roditelji stavljaju toliko podataka na internet, meni je to suludo“, jedan je od odgovora.

Drugi korisnik se nadovezao da mu je takođe suludo što milenijalci maloj deci odmah kupuju mobilne telefone i tablete. Komentarišući vaspitanje i decu, neko je u komentarima napisao da će milenijalci jako žaliti zbog „užasnih imena koja biraju za svoju decu“.

Neki su se osvrnuli i na život uopšteno. „Žaliće što nisu rešavali egzistencijalne probleme s kojima se suočava čovečanstvo“, jedan je od komentara. „Milenijalci će biti krivi što su dopustili ljudima da unište planetu“, „Biće im žao što nismo dovoljno brinuli o okolini“, dodali su drugi.

Mnogi smatraju i da će milenijalci u budućnosti shvatiti koliko su društvene mreže imale uticaj na njihov život. „Mislim da će ih kritikovati zbog uticaja koje društvene mreže već sad imaju na nas“, piše u jednom komentaru. Neki smatraju i da će se milenijalcima kasnije činiti suludo što su partnere upoznavali preko aplikacija, prenosi Index.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.