U trendu

Ljudi u neverici trljaju oči: Devojka pokazala kako izgleda bez šminke, šok (video)

Video Džulije Grandoni iz Kvebeka u Kanadi postao je viralan na društvenim mrežama nakon što je učestvovala u TikTok trendu u kojem je podelila video kako izgleda bez šminke.

@jugrandoni

#greenscreen

♬ 444 – jah

U prvom videu tako nosi usku crnu haljinu dok se priprema za noćni izlazak u grad, a drugi je pokazuje dok leži u krevetu bez trunke šminke; a njena je transformacija ekstremna, piše Mirror.

Video, koji je skupio 1,9 milona lajkova i pregledan 12 milion puta, podelio je korisnike i izazvao burnu raspravu, a mnogi su muškarci rekli kako je šminka glavni razlog njihovog nepovjerenja prema devojkama.

– Zbog toga momci moraju odvesti devojke na plivanje pre nego što pristanu na vezu – komentarisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: – Evo zašto imam problema s poverenjem.

Ali Džulija je brzo odgovorila zlobnim komentatorima i rekla im da njihove reči neće do nje dopreti jer joj je prijatno u vlastitoj koži i zna da šminkanjem ništa ne skriva.

– Odlučila sam ovo da uradim kako bih mogla ljudima pokazati da mi je dobro u vlastitoj koži, da im pokažem da mi ne treba šminka.

Važno je pokazati drugima da se mogu tako osećati – rekla je, a obično, kaže, treba dva sata da se spremi; da nanese kompletnu šminku i stavi ekstenzije – objasnila je.

Komentari na Julijin video ipak nisu bili svi negativni i dobila je mnogo poruka podrške.

– Shvatam ovo. Jednom je komšinica došla na vrata i pitala za moju „sestru“. Ja nemam sestru!

Bila je naviknula gledati me sređenu,  a ne bez šminke – komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: – Sviđa mi se što pokazuješ svoje lice bez šminke! Moramo ponavljati da je i prirodno lepo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar