U trendu

Lopovi pokušali da na pokvaren način opljačkaju staricu, njenu reakciju nisu očekivali

Važan aspekt svake prevare je odabir žrtve. A tu lekciju naučili su i prevaranti iz Vircburga u nemačkoj saveznoj državi Bavarska koji su odabrali pogrešnu žrtvu i umesto s novcem završili s rolnama toaletnog papira i staklenkom za krastavce. Detalje nevjerojatne priče u kojoj su prevaranti izvukli deblji kraj otkrila je policija.

Starija žena javila se na telefonski poziv, u kojem je glas s druge strane žice tražio od nje novac jer je njena ćerka navodno izazvala tešku saobraćajnu nesreću i da izbegne kaznu starica mora da donese novac. Jedina mana u toj priči je da starija žena nema ćerku, piše Fenix-magazin.

Starija gospođa odlučila je da se poigra s njima te je dogovorila primopredaju nakita i novca.  Kad je došlo vreme za predaju novca, ona je spakovala toaletni papir i teglu za kisele krastavce u kesu i predala ih osobi koja je došla na preuzimanje.

Policija je prethodno bila obaveštena od strane poznanika starije žene. Međutim, nije samo on. Dvojica građevinskih radnika takođe su posmatrali primopredaju i obavestili policiju.

Primarno zahvaljujući ženi koju su pokušali da prevare i koja je osujetila njihov plan, uhapšena su dvojica dvojica osumnjičenih starosti od 15 i 22 godine. Policija nije navela njihov identitet.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.