U trendu

Loto premija joj je uništila život: Tragična smrt žene koja je osvojila 27 miliona

Pobednica EuroMillionsa, Margaret Lauri (56), koja je osvojila džekpot od 27 miliona funti, je u četvrtak pronađena mrtva. ‘Megi Milions’ osvojila je premiju pre osam godina, ali je novac, kako je tvrdila, uništio njen život.

Ova 56-godišnjakinja je listić kupila dok se vraćala u svoj bungalov u Strabaneu u Severnoj Irskoj u kojem je živela od pomoći od samo 58 funti nedeljno. Kasnije je svojim članovima porodice poklonila po milion funti i velikodušno dala komšijama po 5.000 funti.

Paul Galager, komšija i lokalni poslanik, rekao da je upravo obnovio njenu zapuštenu kuću u dom iz snova.

– Živela je u bungalovu i upravo je dovršila njegovo preuređenje. Šteta što nije uspela da uživa ​​u svom novom domu – rekao je.

Margaret je 2019. tvrdila da joj je ostalo samo 5 miliona funti i objasnila da joj je osvajanje džekpota ‘uništilo’ život. Ranije je ispričala i kakav je bio osećaj kada je shvatila da je dobila ogromnu svotu novca.

– Ustala sam u sredu u 7 ujutro i upalila televiziju. Odmah sam išla da proverim brojeve i eto. Bila sam u šoku i morala sam 10 puta da pogledam listić. Prošetala sam do bašte i sedela tamo neko vreme pre nego što sam se vratila i ponovo proverila. Šetala sam po kući pet sati, a onda sam nazvala brata i zamolila ga da me nazove – ispričala je.

Takođe je tvrdila da neće imati mira dok god je živa. Žalila je što je dobila na lutriji jer je pre toga bila srećna osoba.

– Ja sam ljudsko biće i sve što mi je ovaj dobitak doneo je to da mi je uništio život – rekla je.

Policija je rekla da njenu smrt ne smatra ‘sumnjivom’, ali će se obaviti obdukcija kako bi se utvrdio uzrok. Ona se nikada nije udala, a iza nje su ostala četiri brata i sestra, piše Miror.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)