U trendu

Lutrija i igre na sreću: Intuicija mu donela dva miliona dolara

Rejmond Roberts, američki veteran koji se borio u Vijetnamu ušao je u prodavincu pića u Masačusetsu jednog hladnog decembarskog dana.

Kako prenosi BBC, uplatio je listić za loto, kao što to obično radi proteklih 20 godina. Ali, tog dana intuicija mu je poručila: „Ne kupuj samo jedan loto listić, kupi šest. I nemoj da koristiš bilo koje brojeve, koristi iste za svaki listić“. Rejmond je imao sreće, pojavili su se svi njegovi brojevi i osvojio je po 390.000 dolara za svaki loto listić, odnosno skoro dva miliona dolara.

On je odlučio da mu nagradu isplaćuju na rate, te će mu svake godine u naredne dve decenije na račun biti uplaćeno 25.000 dolara.

Pobednički brojevi koje je Roberts izabrao bili su pažljivo izabrana kombinacija datuma rođendana i godišnjica. Koristio ih je i na ranije uplaćivanim listićima, ali nije ništa dobijao.

Roberts, koji živi u Fol Riveru, na 80 kilometara južno od Bostona, pokupio je prvi deo dobitka 15. decembra. I šta planira da uradi sa neočekivanim bogatstvom?

Za početak, kupiće motocikl. Prema pravilima igre Laki for Lajf (Lucky for life), koju je igrao Roberts, šansa za osvajanje ove nagrade je jedan prema 1.813.028. Loto se igra u Masačusetsu više nego bilo gde drugde u Americi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar