U trendu

Majci čiji se sin bori sa rakom komšinica uputila užasnu poruku (foto)

Briga o petoro dece je vrlo zahtevna i to vrlo dobro zna Randa Ragland koja je i sama majka petoro dece. Ona ima i dodatni izazov, jer svakodnevno, uz sve druge obaveze, mora da odlazi u bolnicu kako bi bila uz trogodišnjeg sina Džaksena koji se bori za život.

Njemu je dijagnostifikovan neuroblastom, retka vrsta raka koja se formira u nervnom tkivu, a osim toga, on je i autističan pa ne priča.

Svakome ko čuje tužnu sudbinu ove majke potpuno je jasno da joj briga o dvorištu trenutno verovatno nije na vrhu liste prioriteta. Ali, ne i njenoj komšinici.

Kako je Randa ispričala, poprilično se šokirala kada je nedavno u svom poštanskom sandučiću pronašla poruku koju joj je ostavila bezobzirna komšinica. Ona u pismu poručuje majci da joj smeta zapušten izgled kuće i travnjaka i savetuje joj da se više pozabavi time umesto drugim stvarima.

„Poradi na spoljnom izgledu kuće koji zbog zapuštenosti snižava tržišnu vrednost naših domova. Ko bi želio da kupi kuću pored vas i da svakodnevno gleda to ruglo? Uređenje okućnice ne zahteva toliko posla i napora. Potrudi sei!” poručila joj je bezobrazna komšinica.

Nakon prvobitnog šoka majka je odlučila da poruku podeliti na Fejsbuku kako bi svima poslala važnu poruku, i podstakla ljude da budu ljubazniji prema drugima i ne sude drugima pre nego što saznaju s kakvim sve problemima moraju da se nose.

„Naši životi sastoje se od poseta lekarima i kliničkih pregleda, hemoterapija, transplantacija i operacija. Moj se sin bukvalno borio za svoj život. Bio je hospitalizovan više od 20 puta, imao je preko sedam operacija“, napisala je ova mama u opisu fotografije koju je objavila i dodala kako je njen sin najhrabrija osoba koju poznaje.

Poručila je svima da se radije, umesto da sude jedni drugima, osmehnu komšijama u prolazu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar