U trendu

Majka dvoje dece umrla dok je rađala bebu svojoj prijateljici (foto)

Mišel Rivs bila je majka dvoje dece kada je donela odluku da postane surogat majka. Želela je da tako pomogne svojoj prijateljici da i sama ostvari san o majčinstvu i osnuje sopstvenu porodicu.

Međutim, nije ni slutila da će je njen humani čin koštati života.

Gepostet von Michelle Reaves am Dienstag, 10. April 2018

Prvo surogat iskustvo je dobro prošlo, a onda se odvažila da još jednom sve to prođe i to za istu porodicu. Nažalost, porođaj se zakomplikovao. Rodila je zdravo dete, ali ona je izgubila bitku za život pa su njeno dvoje dece, Gejdž i Monro, ostali bez majke, a njen suprug Kris je preko noći postao udovac.

Šokiran situacijom u kojoj se ova porodica našla, prijatelj Džejmi Herve odlučio je da pokrene akciju prikupljanja novčane pomoći Krisu i deci.

„Želim da pokrenem ovu stranicu kako bih prikupio novac za pomoć deci i Krisu, dok svi nastoje da se prilagode novonastaloj situaciji, za pogrebne usluge ili bila što drugo“, napisao je Džejmi i dodao da se ovakve situacije stalno događaju, ali nikada ne pomislite da se mogu dogoditi i vama, prenosi Index.

Gepostet von Michelle Reaves am Montag, 3. April 2017

U komentarima su se javile brojne žene koje su i same bile surogat majke, ali i porodice koje su zahvaljujući surogat majkama dobile decu. Svi oni slažu se da ih je ova priča šokirala i da ni u najgorim noćnim morama nisu pomišljali da bi se takva situacija mogla dogoditi i njima.

1 komentar
  1. Anonimni

    Nije to ona radila iz dobročinstva, nego za veeeelike pare.

Napišite komentar