U trendu

Majka je pitala sina smeta li mu što mu je supruga neuredna – njegov odgovor obara s nogu

Znate i sami koliko je uz sve obaveze koje imate tokom dana teško održavati savršeno čist stan, naročito ako su tu deca. Međutim, savršeno uredan dom nije garancija srećnog braka, poručuje jedan muškarac, Klint Edvards, koji vodi blog No Idea What I’m Doing: A Daddy Blog (Nemam pojam šta radim: Tatin blog).

A few weeks ago I was chatting with my mother over the phone when she said, "Doesn't it bother you that Mel won't keep a…

Posted by No Idea What I'm Doing: A Daddy Blog on Sunday, August 20, 2017

Naime, kad ga je njegova mama u telefonskom razgovoru upitala smeta li mu što njegova supruga Mel s kojom ima troje dece ne održava njihovu kuću urednom, Klint u početku nije znao šta bi joj odgovorio. On je znao da njegova mama ne želi da bude zlobna prema Mel već je samo znatiželjna, pa je nakon malo razmišljanja odgovorio mami, a zatim svoj stav podelio i na Fejsbuku.

Klint je objasnio svojoj mami (a i celom svetu) da čišćenje kuće nije posao njegove supruge. „Vidim naš brak kao partnerstvo i čišćenje podjednako treba da bude i moja odgovornost kao i njena. Priznajem, često smo zatrpani dečjim igračkama, ima neopranog posuđa u sudoperu i nedovršenih umetničkih projekata svuda. Takođe ću priznati da nije čisto kao kod moje mame, ali to me ne muči“, piše Klint.

Klint zna da zabrinutost njegove majke proizlazi od velikih očekivanja svojstvenih njenoj generaciji, ali i tvrdi da to nikad nije bilo na listi poželjnih osobina žene s kojom bi se venčao.

„Nisam mislio da li će moja supruga čistiti. Mislio sam o tome hoće li mi se sviđati šta ona ima da kaže. Mislio sam o tome kako ću se osećati uz nju. Mislio sam o tome hoće li se puno smejati. To mi se sviđa. Da je draga i pažljiva, i da je osoba s kojom bih želeo da imam decu“.

Njegov odgovor oduševio je korisnike Fejsbuka i dobio je hiljade lajkova, a njegovim pratiocima se naročito dopao deo koji se odnosi na konačan odgovor njegovoj majci:

„Nisam ušao u ovaj brak zbog čiste kuće. Ušao sam jer se ona činila kao neko s kim mogu da provedem život“.

Njegova majka, kaže Klint, odgovorila mu je da je verovatno to važnije od čiste kuće.

„Da, i ja mislim tako“, odgovorio joj je Klint.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar