U trendu

Majka moli lopova da joj vrati samo uvojak kose ćerke koja je umrla s dve godine

Kirsti Boldvin našla se na meti pljačkaša koji su joj ukrali torbicu pa im se javno obratila kako bi joj vratili samo jednu stvar koja se nalazila u torbici, a koja joj znači više od svega.

Reč je o kosi njene ćerke Eli Luisi, koja je pre šest godina izgubila bitku s bronhijalnom upalom pluća, kada je imala samo dve godine. Kirsti je uvojak kose svoje ćerke otada nosila u svojoj torbici, prenosi BBC.

Torbica joj je u sredu u noćnim satima ukradena iz automobila, a policajka iz Mančestera, gde se ovaj nemili događaj odvio, kaže da je pljačka jako potresla Kirstinu porodicu.

Pljačkaša je 35-godišnjanja Kirsti opisala kao zapuštenog belca starog između 40 i 50 godina, duge i tamne kose zavezane u punđu, koji je otvorio suvozačeva vrata i zgrabio torbicu pre nego što je ona stigla da zaključa automobil i uzme svoje stvari.

U torbi je imala tablet, veću svotu novca u evrima, ali i malenu torbicu u kojoj je bila Elina isečena plava kosa laminirana na kartici. Boldvin kaže da je to „jedino što joj je ostalo od njene ćerke“.

– Ako iko pronađe kosu prikazanu na fotografiji, molim ga da učini dobro delo i odnese je u najbližu policijsku stanicu. Hvala – istakla je ožalošćena majka.

Na njene reči nadovezala se i policajka:

– Ta kosa je vrlo značajna celoj porodici i ne može se više nikada vratiti, zbog čega je majka očajnički želi natrag.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar