U trendu

Majkl Daglas otkrio poslednje reči oca Kirka: „Ne znam da li se šalio“ (foto, video)

Snimak govora slavnog glumca Majkla Daglasa objavljen je na Instagram profilu milijardera i nekadašnjeg gradonačelnika Njujorka Majkla Blumberga, koji je ušao u trku za predsedničkog kandidata Demokratske stranke.

Majkl Daglas tvrdi da su poslednje reči njegovog oca, Kirka Daglasa, pre nego što je umro, bile posvećene upravo Blumbergu kao predsedničkom kandidatu Sjedinjenih Američkih Država.

Kako piše Independent, Majkl Daglas je prisustvovao skupu u sklopu Blumbergove kampanje koji se održavao u Medisonu u Viskonsinu pre nekoliko dana.

Na snimku može da se vidi kako se Daglas zahvaljuje prisutnima na tome što su slali dobre želje i molili se za njegovog oca. Nakon toga je otkrio da je njegov otac pre nego što je umro hvalio Blumberga kao predsedničkog kandidata.

„Ne znam da li se šalio ili ne, ali to su bile jedne od njegovih poslednjih reči koje mi je rekao u bolnici kada me je zamolio da mu se približim. To sam učinio, a on me je pogledao i rekao mi: ‘Majk to može'“, rekao je Majkl Daglas.

Blumberg je jedan od 11 demokrata koji se takmiče za kandidaturu za predsednika na izborima 2020. godine.

Inače, Kirk Daglas je žestoki kritičar predsednika Donalda Trampa.

Slavni glumac preminuo je prošle nedelje u 104. godini.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar