U trendu

Majkl Džekson na zidovima kuće držao kolekciju eksplicitnih fotografija gole dece? (video)

Priče o pedofilskim sklonostima Majkl Džeksona traju od početka devedesetih. Džekson je dva puta bio optužen za pedofiliju, a suđenje su 1993. godine i 2000. godine pratili svi svetski mediji.

Oba puta pevač je oslobođen optužbi za zlostavljanje dečaka, ali je policija u pretresu njegovog imanja Neverland pronašla kolekciju bizarnih slika gole dece koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Kolekcija slika pronađena je 2003. godine, a prema navodima policije, tu je bilo zaista svega – gole dece, mučenja dece i sadomazo scena s decom i odraslima.

Policija je i javno objavila neke od fotografija pronađenih na Džeksonovom imanju Neverland, a tada se sumnjalo na to da slike pornografije koristi za zavođenje dečice.

I njegova bivša kućna pomoćnica javno je svedočila da je Kralj popa obožavao fotografije golih beba i dečaka te da ih je držao po zidovima.

Majkl Džekson 1993. godine bio je optužen za seksualno zlostavljanje Džirdana Čendlera. Tada mu je vansudskom nagodbom isplatio 25 miliona dolara. Drugi put bio je optužen 2005. godine, za zlostavljanje Gavina Arviza, ali ga je sud zbog nedostatka dokaza oslobodio.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.