Makartni: Ostavljam marihuanu, vino i margarite su bolji

Slavni britanski muzičar i pop autor Pol Makartni, član legendarne postave Bitlsa, objavio je da usled „roditeljskih dužnosti“ prestaje sa uživanjem marihuane i prelazi na vino i „poneku margaritu“, koktel od tekile i limunovog soka.

Foto: Beta

Foto: Beta

Muzičar je u intervjuu Dejli Miroru izjavio da ne želi da predstavlja loš primer svojoj deci i unucima. Dodao je da je njegova odluka „stvar rodteljstva“ i da je svoj poslednji džoint popušio „davno“.

Autor pesme „Yesterday“ i tolikih drugih nezaboravnih pesama liverulske četvorke poznat je kao dugogodišnji uživalac marihuane, koji je čak, 1980. godine, pokušavajući da sa velikom količinom te trave uđe u Japan, 10 dana proveo i u zatvoru.

Pol Makartni iz braka sa Lindom Istmen Makartni ima jednog sina, tri ćerke, a usvojio je i jednu Lindinu ćerku iz njenog prethodnog braka.

Sada, u 72. godini života, u odličnoj formi i jakom vegeterijanskom opredeljenju koje propoveda kao stil života, Makartni i dalje koncertira širom sveta. Kako sada stvari stoje, uz vino i margarite, prelazak državnih granica više neće biti nikakav rizik za njega.

(Beta)

Ostavite komentar

Ostavite komentar