U trendu

Mama iz pakla: Na venčanje sina dovela njegovu bivšu suprugu

Jedna nevesta našla se u potpuno čudnoj situaciji nakon što je majka njenog supruga na venčanje stigla u vrlo kontroverznom i nimalo poželjnom društvu.

„Upoznala sam svog supruga četiri godine nakon što se razveo od žene koju svi u porodici zovu „ljubav njegovog života“, započela je mlada ispovest na Reditu i  priznala da joj nije bilo bitno šta misli njegova porodica jer je suprug uveravao da bivša žena Mindi nije bila ljubav njegovog života, već da je toksična i da je razvod bio najbolje rešenje za oboje.

U početku joj je, dodaje, bilo teško da se poveže da svekrvom, ali smrt svekra i zajedničko tugovanje ih je zbližilo. Porodični odnosi su postali još bolji nakon što je par dobio svoje prvo dete. Nadali su se i venčanju, ali različite prepreke su im stale na put. „Kad je počela pandemija, finansije su nam postale ograničene, a nakon što smo dobili dete, suprug i ja smo odlučili da njegove potrebe budu prioritet“, nastavila je žena. „Iskoristili smo ono što je mužu ostavio njegov otac i deo naše ušteđevine za kupovinu kuće i odlučili smo se za malu proslavu nakon što smo se zakonski venčali, ali moja svekrva je rekla – „ne“.

Svekrva se ponudila da plati venčanje, a nakon pomnog razmatranja složili su se i naglasili da žele da ono bude skromno. „Planirali smo malu i jednostavnu ceremoniju jer nismo hteli da je iskorišćavamo, a čak smo dopustili svekrvi da učestvuje u nekim odlukama“, rekla je. „Ali, kad je došao veliki dan, i kad smo videli da je došla ruku pod ruku sa Mindi, suprug i ja smo ostali zbunjeni. Svekrva mi je prišla i pitali smo je šta se događa, rekla je da je pozvala na venčanje jer je to bio poseban dan.“

„Moj muž je rekao da je to bio poseban dan za nas i da bi želeo da Mindi ode.“ Svekrva je pogledala nevestu, koja je potvrdila da takođe ne želi  bivša žena svog muža na svadbi, pa je zapretila da će ako ode Mindi i ona otići s njom. Tvrdila je da bi, budući da je platila vjenčanje, trebalo da može da pozove koga god želi.

„Moj muž je na to rekao: ‘Pa uradi to'“, rekla je žena. Par je zamolio bivšu da ode, a svekrva je nevoljno ostala i ljutila se celo veče. Žena je napisala: „Nakon venčanja ponudili smo da joj platimo polovinu ili čak sve ako to želi, ali rekla je da je šteta već načinjena.“

Ovaj par je na Reditu potražio mišljenje korisnika oko toga da li su pogrešili što su „oterali“ bivšu ženu kad je svekrva platila račun za svadbu. Svi komentatori složili su se da je svekrva pogrešila.

„Ne bih joj ni vratio novac“, komentar je jedne osobe. „Podsetila bih je da je ONA ta koja je htela da se slavlje održi i da ste joj vi učinili uslugu“, dodao je drugi. „Ovo zvuči kao da je svekrva pokušala da u sinu probuditi stara osećanja. Dovela je Mindi da ga podseti koliko je „voleo“ i da bi se pomirili. Ovu „damu“ svekrvu bih precrtala na neko vreme. Ili pak zauvek“, komentar je jedne žene.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.