U trendu

Mama optužila svekrvu da je njeno dete dovela u opasnost, ali ne misle svi da je u pravu

Anonimna Britanka otkrila je da je svekrva veoma naljutila jer je bez odobrenja na Fejsbuku objavila fotografije unuka.

O svemu je anonimno pisala na roditeljskoj internet stranici Mumsnet, gde je istakla da nije objavila ništa o svojoj trudnoći niti porođaju na društvenim mrežama i da je jako ljuta što je majka njenog partnera fotografiju bebe koristila kao naslovnu fotografiju.

Priznala je da je nervira činjenica da ne poznaje sve ljude koji se nalaze na listi prijatelja njene svekrve, a koji mogu da vide spornu fotografiju.

„Da li je nerazumno to što sam se toliko naljutila jer je moja svekrva promenila svoju naslovnu fotografiju u ogromnu sliku bebinog lica, a da me nije prvo pitala?“ pitala je zabrinuta majka, a prenosi Dejli Mejl.

Jedni su isticali kako saosećaju s njom i savetovali su joj da razgovara sa svekrvom i zamoli je da sa Fejsa ukloni fotografiju.

„Lično smatram da je pređena granica i trebao bi da zatražite od nje da obriše fotografiju“, jedan je od komentara.

„I ja bih se uzrujala. Vodim strogu politiku vezanu uz društvene mreže. Ne znate ko gleda ove fotografije. Ne mora da se sve objavi na Fejsbuku“, složila se druga.

„Reci joj da ih skloni ili joj zapreti da ćeš prestati da joj šalješ slike.Fotografija moje dece na društvenim mrežama neće biti sve dok oni sami ne odluče da ih postave tamo. I to je svima jasno“, zaključila je treća.

Ipak, imao i onih koji smatraju da je  reakcija ove majke preterana.

„Šta mislite, šta će se dogoditi s fotografijama koje su sada na Fejsbuku? Ovo stvarno nije velika stvar“, poručila joj je jedna korisnica Mumsneta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.