U trendu

Mama pocrvenela od stida kada je čula šta je njena ćerka poželela od Deda Mraza

TikTokerka po imeni Kejsi Teri Reber bila je šokirana i zbunjena neobičnim zahtevom koje je njena ćerka uputila Deda Mrazu. Naime, Reber je, kao i mnogi drugi roditelji, odvela svoje dete da upozna Deda Mraza i cela situacija joj je na kraju bila veoma neprijatna.

@casiereeebs

Brb preparing for cps to swing on by 🤪 #momlife #momhumor

♬ original sound – CasieReeebs

Dakle, moja ćerka sedi Deda Mrazu u krilo i kaže: ‘Hej Deda Mraze, možeš li nam doneti hranu? Nemamo hrane u kući“, rekla je Reber na snimku koji je postao viralan.

Njena ćerka je potom objasnila Deda Mrazu da njena braća i sestre ponekad „nađu hranu“, ali mogu da je dobiju samo ako su „veoma dobri“.

Kesi je bila prilično zbunjena i nije razumela o čemu njena ćerka priča. Na kraju je spojila dva i dva.

„Mislila je na set hrane za igru koji koristi u kuhinji za svoju decu“, rekla je.

Video je sakupio preko 700.000 pregleda i više od 3.000 komentara. Nekoliko drugih roditelja je navelo slične primere situacija u kojima su ih deca osramotila.

„Moj brat je rekao učiteljici da je naša mama otišla u raj prošle nedelje. Bili smo na odmoru, a ona je stalno govorila: ‘Ovo je raj’“, napisao je jedan korisnik.

Drugi korisnik je otkrio: „U školskom videu, na pitanje šta želi za Božić, moje dete kaže ‘topla kuća’. Još nisam pojačao grejanje“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.