U trendu

Mama poludela kada je saznala šta je muž uradio da bi razlikovao blizance

Jedna majka pobesnela je na svog supruga kad je saznala da je njihove novorođene blizance označio markerom da bi mogao da ih razlikuje.

Muškarac je svoju stranu priče objavio na forumu Reddit kako bi objasnio s kojim se problemima suočavao od trenutka kad se vratio na posao.

“Bio sam uz njih, ali nakon dva meseca sam morao da se vratim na posao. Nisam više mogao da budem uz njih koliko sam želeo”, napisao je u uvodu.

Da stvar bude gora, njegova supruga je insistirala da blizanci nose istu odeću zbog čega on nije nikad mogao da prepozna koji je koji.

“Kad god bih jedno dete nazvao pogrešnim imenom, ona bi se naljutila i satima me ignorisala. Svaki dan provodi s njima i zna koji je koji. Ja to ne mogu”, požalio se anonimni muškarac koji se dosetio kako će stati na kraj svakodnevnom problemu.

Jednom detetu je markerom označio točku na desnoj ruci, a drugom na levoj. Sve je bilo u redu dok supruga nije shvatila što je uradio.

“Naljutila se na mene jer ih ne razlikujem. Kaže da imam problem i treba da potražim pomoć. Naljutila se i otišla od kuće”, dodao je pa pitao druge da li je zaista toliki kreten kao što smatra njegova žena.

“Ona će morati da shvati da će ih ljudi mešati dok ne odrastu. Umesto da crtaš po njima, možda postoji nešto drugo što možeš da uradiš. Ali, ako ona ne želi da ti pomogne, nema pravo da se ljuti”, smatra jedan korisnik foruma.

“Jasno je da ne želi da ti pomogne. Misli da bi ti trebalo da ih razlikuješ, ali ne shvata da ti ne provodiš sa njima toliko vremena kao ona“, smatra drugi korisnik.

“Žena je izbacila dve bebe. Hormonske promene s kojima se nosi mogu biti ekstremne. Povrh svega, svaki dan je većinu vremena sama s njima. Ne možeš da je kriviš ako je nerazumna u prvim mesecima”, dodaje treći.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.