Mama u šoku: „Dečko me ostavio u bolnici posle carskog reza zbog prijatelja“

Mnoge žene odmah posle porođaja imaju potrebu da uz njih i bebu bude i partner. Nažalost, jedna mama to na to nije mogla da računa.

Jedna 35-godišnjakinja požalila se na Reditu da je dečko s kojim je u vezi tri godine ostavio samu i to 30 minuta nakon što je podvrgnuta carskom rezu.

„Kad sam drugi put ostala trudna, bila sam srećna, ali i preplašena. Dečko mi je obećao da će biti tu za mene. Molila sam ga da me ne ostavlja barem dan-dva posle porođaja“, napisala je ova majka, a prenosi Index.

Dečku i njoj su bili prijatelji u gostima kada je iznenada dobila trudove i otišla u bolnicu. Budući otac je ostao kod kuće, ali je očekivala da će prijateljima brzo objasniti situaciju i pojaviti se u bolnici.

„Lekari su me podvrgli hitnom carskom rezu. Došao je i dečko, ali s celom grupom prijatelja. Divili su se bebi otprilike deset minuta. Nisam mogla sa njim da razgovaram nasamo, a još uvek sam trpela bolove. Tada mi je rekao da mora da ide, ali da će se brzo vratiti“, napisala je razočarana majka i dodala da se osećala iznevereno.

„Poslala sam mu poruku da me boli i da mi je potreban. Molila sam ga dođe. Bila sam u sve lošijem stanju pa su ga zvali i iz bolnice. Spavao je. Sledeće jutro je pročitao moje poruke i video propuštene pozive, ali zaključio da nije ništa hitno jer bi ga bolnica inače zvala još jednom pa je otišao na posao. Kasnije je otišao na ručak s prijateljima i došao u bolnicu tek kad su svi otišli iz kuće“, dodala je.

Mišljenja korisnika Redita su podijeljena. Dok jedni smatraju da ponašanje oca ne priliči situaciji, drugi su je upozorili da je trebalo jasnije da dečku stavi do znanja šta očekuje od njega.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.