U trendu

Mesec dana je pila kefir svako jutro! Evo šta se dogodilo nakon prve nedelje

Da je kefir zdrav, to odvano znamo. Ipak, kada čujete iskustva drugih, onda tek shvatate kakvo je to blago. Naime, konzumiranje kefira pomoglo je jednoj devojci da izgubi tri kilograma za samo mesec dana. Ovo je njeno iskustvo:

“Moj lek od svakodnevnog pijenja kefira trajao je mesec dana. Pre doručka, koji mi je bio uobičajen, popila bih jednu šoljicu od 250 ml sveže ceđenog kefira. Posle nedelju dana osetila sam poboljšanje, tj. ubrzanje metabolizma, dodatna energija i svojevrsna svežina nakon svakog gutljaja ovog napitka. “

U drugoj nedelji je primetila da su joj pantalone malo „udobnije” u struku, a u trećoj je videla da joj je stomak mnogo tanji. Vaga je pokazala 3 kilograma manje!

“S obzirom na to da ništa nisam menjala u ishrani, osim dodavanja kefira, te „blagodati” sam pripisivala isključivo njemu”,  zaključila je ona oduševljeno. Ukoliko se potrudite i malo istražite, naići ćete na savete onih koji su kefir pili uveče, pred spavanje, ali u tom slučaju pokušajte da odredite koji režim više odgovara vašem metabolizmu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.