U trendu

Milionerka odbacila sav luksuz, danas živi u 8 kvadrata: Evo koliki joj je dnevni budžet

Kejtlin Pajl (36) žena sa neto vrednošću od 3.9 miliona funti, donela je hrabru odluku da se preseli iz svoje gotovo 370 kvadratnih metara velike kuće u kamper od svega 7.8 kvadratnih metara.

Ova sertifikovana fitnes instruktorka, čija se priča o životu u kamperu sada prati na TikTok-u gde ima preko 52 hiljade pratilaca, otkriva da se oseća „slobodnije nego ikad“, iako ne živi život milionera.

Nakon razvoda, Kejtlin je odlučila da napusti svoju veliku kuću i krene u potragu za nečim drugačijim. Odlučila je da ispriča svoju priču kako bi inspirisala druge da budu „radoznali“ i da saznaju zašto je odlučila da se drastično smanji, iako to nije morala. Njen dnevni budžet je 30 dolara.

@thecaitawakening

I’ve made and lost a lot of money in my life so far, and I’ve lived to tell about it! Not being ashamed or afraid of talking about it is the first step to making more of it 🤯 #money #cash #wealth #mindset #moneymindset #mindsetcoach #millionaire #finance #rich #investment #business #makemoney #investor #financialfreedom #entrepreneur #multimillionaire #success #moneymaker #makemoneyonline #dollar #dollars

♬ Epic Inspiration – DM Production

Kejtlin je otvoreno govorila o svojim mentalnim izazovima, ističući da je radila naporno i da je zbog toga „izgorela“. Njeno iskustvo je bilo toliko intenzivno da je bila smeštena u četiri različite mentalne bolnice u periodu od dve godine. Usled svega što je prošla, shvatila je da je mentalno zdravlje znak da nešto nije u ravnoteži.

– Mentalna bolest je znak da nešto nije u skladu. Vaš mozak i vaše telo nisu izbalansirani jer ne živite onako kako vam je suđeno – rekla je milionerka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar