U trendu

Mislila da je upoznala savršenog muškarca, a onda je dobila iznenađujuću poruku na Fejsbuku

Ono što je zanimljivo i uzbudljivo u upoznavanjima preko interneta je da su mogućnosti beskrajne, a među brojnim korisnicima bi se mogao nalaziti i vaš budući partner. Nažalost, neretko se dogodi da prilikom upoznavanja na aplikacijama, naletite na nekoga s ne tako čistim namerama, piše The Sun.

Upravo to dogodilo se jednoj ženi koja je na svom profilu @datingprofiledr, ispričala kakav je osećaj biti u svetu aplikacija za upoznavanje sa 40 godina.

– Moram na početku da naglasim da sam izbrisala profile s aplikacija za upoznavanje jer sam naučila svoju lekciju – rekla je.

Naime, pre nekoliko mjeseci na jednoj od aplikacija spojila se s jednim, kako joj se činilo, fantastičnim muškarcem.

– Bio je malo stariji od mene i činio se odličnim. Izašli smo na čak tri sastanka i činilo se da sve ide i više nego dobro – nastavila je.

Nakon što se zaista zainteresovala za tog muškarca i nakon što je svojim prijateljicama počela da priča o njemu i vezi koja postaje stvarno ozbiljno, on je samo odjednom prestao da joj odgovara na poruke. Nešto kasnije, 40-godišnja žena je na Fejsbuku dobila poruku od devojke s kojom je nekad išla u srednju školu.

„Otakle ga poznaješ?“, stajalo je u tekstu uz muškarčevu fotografiju. Odmah joj je odgovorila da se spojila s muškarcem na jednoj od aplikacija za upoznavanje, da je izašla s njim na nekoliko vrlo romantičnih sastanaka, te da je na kraju samo prestao da joj se javlja.

„Oh, stvarno?“, upitala je njena srednjoškolska prijateljica, a zatim nastavila: „On mi je dečko zadnje četiri godine!“

Izvinjavajući joj se što je na ovaj način morala da sazna da je vara, poslala joj je sve poruke koje je razmenila s njim, kako bi potvrdila svoju priču. Mnogi korisnici koji su pogledali video, odlučili su da i sami podele svoja slična iskustva.

– Bila sam šokirana kada sam shvatila koliko muškaraca se predstavljaju kao samci, a zapravo u vezi ili, još gore, oženjeni – napisala je jedna korisnica.

– Ja sam se isto jednom opekla na sličan način i od tada više ne koristim te aplikacije – dodala je druga.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)