U trendu

Misterija na Gugl mapi: Gigantska struktura ponovo uočena na Antarktiku (video)

Ogromna misteriozna rupa na udaljenom ostrvu na Antarktiku ponovo je primećena na Gugl mapama, što je pokrenulo velike rasprave, a ljubitelji teorija zavere dobili su novu temu za razmišljanje…
Na kanalu „thirdphaseofmoon“ na Jutjubu objavljen je video-snimak na kom se vidi struktura koja izgleda kao džinovska pećina. Dva detalja su posebno zanimljiva posetiocima kanala: poreklo rupe i njena impresivna veličina. Rupa je visoka čak 83 metra, a široka 73 metra!

Oni smatraju da bi u ovu pećinu potencijalno moglo da stane „na stotine, ako ne i na hiljade ljudi“.

„Neobična struktura koja vodi do ulaza liči na stepenište. To je dovoljno veliko da svemirske letelice, ili čak sredstva naše vojske mogu da pristupe ovom ulazu, rekao je Bret Kazins, osnivač tog kanala na najpopularnijoj video-platformi.

Posetioci kanala još dodaju da bi džinovska struktura mogla biti skrovište za vladin projekat koji je skriven od javnosti, odnosno tajna baza američke vojske.

Inače, koristeći Gugl mapu, Blejk i Bret Kazins objavili su 2007. godine snimak na kome se takođe vidi zagonetna rupa, koja je nekoliko meseci kasnije nestala.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar