U trendu

Mlada devojka pred smrt ostavila snažnu poruku… (foto)

Mudri saveti Holi Bučer nastaviće da žive i nakon njene smrti. Ova mlada 27-godišnjakinja iz Novog Južnog Velsa u Australiji, napisala je na društvenim mrežama snažnu poruku upućenu svima, o tome kako treba da provedemo svoj život, ma kako on kratak bio.

Bučerova je preminula 4. januara, nakon borbe sa Juingovim sarkomom, retkim oblikom kancera, a njena porodica je poruku ove hrabre, mlade devojke podelila na Fejsbuku nakon njene smrti.

A bit of life advice from Hol:It’s a strange thing to realise and accept your mortality at 26 years young. It’s just…

Gepostet von Holly Butcher am Mittwoch, 3. Januar 2018

Holi u poruci, između ostalog, piše i da je ‘veoma čudno tako mlad prihvatiti smrt’. Ljudima je poručila da ‘prestanu da se uzrujavaju oko bezazlenih stresova u životu’, ‘manje se žale’ i ‘cene svoje dobro zdravlje i telo koje funkcioniše’.

– Radite podjednako snažno na pronalaženju svoje mentalne, emotivne i duhovne sreće i nemojte propuštati da nešto iskusite samo zato što trošite novac na meterijalna s****a – napisala je Holi i dodala: – Jedine kolače bez trunke krivice -.

Bučerova je pismo završila sa iskrenom molbom ljudima da doniraju krv.  – Donacije krvi su mi pomogle da proživim još jednu godinu, godinu koju sam provela ovde na Zemlji sa porodicom, prijateljima i svojim psom. A ova godina je bila jedna od najboljih u mom životu – stoji na kraju inspirativnog pisma ove 27-godišnjakinja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar