U trendu

Mlada objasnila jednom za svagda: Šta NE TREBA da radite kao gost na venčanju (VIDEO)

Venčanja su, sama po sebi, lep događaj. Ipak, njima prethodi mukotrpno planiranje. A, kada se mladenci potrude da se lepo osećate i provedete, onda postoje neke stvari koje ne bi trebalo da radite kao gost. Devojka po imenu Morgan Kasper objavila je video u kojem je rekla šta je njoj najviše smetalo kada je organizovala svoje venčanje.

“Nemojte mladencima dve nedelje pre venčanja da šaljete poruke da li im je potrebna neka pomoć. To je smešno. Ispada kao da poslednje dve nedelje pre venčanja nisu uradili sve što je trebalo da se uradi”, kaže ona.

@morgangc17

Don’t hate me lol #weddingguest #bridesmaids #groomsmen #weddingplanning #weddingadvice #bridetobe

♬ original sound – Morgan

Ona takođe objašnjava da, ako želite da pomognete, to uradite šest meseci pre venčanja jer mladenci tada imaju najviše obaveza. Takođe, Morgan kaže da nikako ne pitate mladence za kodeks oblačenja na svadbi.

“Ako mladenci nisu napisali ništa o kodeksu oblačenja na pozivnici, pitajte bilo koga drugog, samo nemojte njih. Ne možete da zamislite sa koliko informacija se mladenci susreću uoči svadbe, pogotovo u poslednjih mesec dana pre venčanja. Poslednje o čemu razmišljaju je da vam odgovaraju na takva pitanja,”savetuje ona. Iako su za mnoge ovi saveti od koristi, bilo je i onih koji se ne slažu sa njenim idejama. Tako je jedna devojka napisala da bi više volela da joj mladenci kažu kako da se obuče, nego da napravi potpuno pogrešan izbor i ispadne smešna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar