U trendu

Mladoženja na svadbi svima pokazao slike na kojima mlada i kum imaju seks

Organizatorke venčanja, Bet i Džordžina iz Gločesteršajera, raspravljale su o bizarnim incidentima s venčanja u podcastu The Unfiltered Bride. Otkrile su šokantnu priču koja uključuje prevarenog mladoženju koji je na najbrutalniji način otkrio pred svima aferu verenice s kumom.

Mladoženja se osvetio svojoj nevernoj mladi i nepouzdanom kumu tako što je svima na venčanju otkrio da su imali seks.

Izdaju je objavio svim zvanicama podelivši fotografije mlade u ‘klinču’ s kumom pre nego što je s celom porodicom otišao sa svadbe.

Džordžina je rekla da je njegova porodica sve vreme znala, ali on je želeo da završi s venčanjem kako bi mlada morala da plati sve troškove.

U podcastu Džordžina je najavila da ima jednu priču da ispriča.

„Ne mogu ti reći ko mi je rekao jer mi nije dozvoljeno da ispričam priču, ali moram, svejedno ću je ispričati. Dakle, bilo je venčanje, mlada i mladoženja, venčali se, lepa ceremonija, seli su za svadbeni sto, pojeli hranu i krenuli su s govorom posle jela. Mladoženja ustaje i najavljuje kako upravo stižu neke koverte i zamolio je sve da ih otvore i kaže: ‘Da, na tim fotografijama mlada i kum imaju seks pa ću ja sada da odem’… Ispustio je mikrofon, i on i cela njegova porodica, koja je znala za to, su otišli jer su hteli da mlada plati sve troškove“, ispričala je Džordžina, a prenosi 24sata.hr.

Bet je onda pitala da li je mlada zaista sve platila.

„Njena porodica je sve platila“, odgovorila joj je Džordžina.

„Karma je…“, dodala je Bet.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.