Mladoženja tortu na tri sprata bacio nevesti u lice, ona ga brani (video)

Osim hranjenja tortom, mnogi i međusobno mazanje mladenca šlagom smatraju svadbenom tradicijom, međutim jedan mladoženja na sebe je navukao bes korisnika društvenih mreža koji tvrde da je taj ritual odveo predaleko.

@kelsboyd3

#cakesmash #nobodygotcake #smash #cakesmashchallenge #hedidntgetany #kingston #tennessee #barnofmaplecreek #johndeeergreen #ohno #rusticwedding

♬ Oh No – Kreepa

U videu koji je na TikToku pregledan gotovo tri miliona puta, prikazana je nevesta koja je nevino uprljala suprugovo lice tortom. Ali, ono što je ljude zabrinulo je mladoženjina “agresivna” reakcija.

Naime, uzeo je celu tortu na tri sprata i pogodio mladu u lice, a od jačine udarca zateturala je do obližnjeg stola.

Video je uzrujao neke TikTokere koji tvrde da je mladoženjin potez znak za uzbunu.

“Razvod. Odmah”, “Ovo nije samo agresivno, već sramota. Ako ovako nešto može da uradi pred njenom celom rodbinom i prijateljima, zastrašujuće”, “Bukvalno se vidi kako mu je raspoloženje prešlo u bes kada je bacio tortu. Sestro, ostavi ga, nasilan je”, “Trči, očigledno ima problema s besom”, “Ovo nije dobar početak braka”, “Otišao je predaleko. Zapitajte se šta samo radi iza zatvorenih vrata”, neki su od komentara.

Uprkos tome, nevesti je ovaj incident bio smešan.

“To je bilo u našem stilu i svi na svadbi su se smejali. Žao mi je što imate drugačiji smisao za humor”, napisala je ona.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.