U trendu

Mnoge žene ga imaju: Mladež iznad usne nije slučajno tu, evo šta to govori o vama

Polazeći od načela drevnih kultura koje proučavaju razne segmente života pa samim tim i mladeže na telu, teško je zaobići hinduizam. Naime, hinduisti veruju kako mladež na određenom delu tela označava neko stanje ili još bolje, blagostanje u budućnosti.

Veličina, oblik i boja mladeža takođe imaju uticaj na drevno iščitavanje njegova značenja, a zanimljivo je i vedsko tumačenje.

Prema Vedima, ovo je 12 mesta na kojima je dobro imati mladež jer on predstavlja bogatstvo, posedovanje veće količine novaca kao i mogućnost čestih prekookeanskih putovanja, prenosi Blic Žena.

1. mladež na desnom obrazu – Osoba koja ima mladež na obrazu će vrlo brzo nakon svog venčanja steći veliko bogatstvo.

2. mladež iznad usana – mladež koji je proslavio Sindi Kraford je mladež koji odlikuje uporne i tvrdoglave ljude koji lakše od drugih dolaze do cilja, pa samim tim se i brže bogate od drugih ljudi.

3. mladež kod nosa – Ako je mladež na nosu i odmah pored njega, velika je verovatnoća da će vlasnik tog ponosa biti imućna osoba. Osobe s mladežom na nosu doživeće uspeh, zdravlje i poslovni uspeh u životu.

4. mladež na peti – mladeži na ovom mestu nisu česti, ali osobe koje ih imaju sklone su čestim putovanjima. Češće u blizini svog rodnog grada, ali putovanja su putovanja, zar ne? Naravno, ni putovanja preko okeana nisu baš toliko retkost za ovu osobu…

5. mladež na struku – Ovaj vrlo profinjeni mladež imaju zaista posebne osobe. Iako vlasnici mladeža na struku se većinu života osećaju nezadovoljnima i nemirnima jer uvek teže nečem višem, te iste osobe će često biti i vrlo uspešne i puno toga postići.

6. mladež između očiju – takozvano „treće oko“ obeležava bogatstvo i zadovoljstvo životom većinu vremena. I ono najvažnije, vlasnici mladeža između i iznad očiju će se naputovati u životu.

7. mladež na desnom dlanu – ako ste i vi jed odan onih koji imaju mladež na desnoj ruci, tj. na dlanu, okusićete bogatstvo u životu. Ipak, važno je i gde se taj mladež nalazi. Ako se nalazi na gornjoj polovini dlana do bogatstva ćete doći lako, a ako se mladež smestio na donji deo dlana, moraćete ipak da se malo pomučite, ali sledi vas uspeh.

8. mladež na bradi – uprkos činjenici da su osobe koje imaju mladež na bradi nesklone druženju s velikim brojem ljudi i socijalizaciji uopšte, one će biti itekako srećne i imaće izbalansiran život.

9. mladež kod pupka – ove osobe su pravi srećkovići, jer će na lakši način ići kroz život i dolaziti do važnih stvari. Ipak, i vlasnici ovog mladeža su vrlo racionalni u trošenju. Osim po pitanju hrane, tu su pravi hedonisti.

10. mladež na desnoj strani grudi – osobe koje na ovom mestu imaju mladež uživaće miran život s puno blagodeti.

11. mladež kod uha ili desnoj strani lica – bilo da se mladež nalazio tik do uha ili na rubovima obraza, vlasnici takvih mladeža će imati ispunjen i bogat život. Naravno, uslov je da se mladež ili mladeži nalaze na desnoj strani lica…

12. mladež na malom prstu – nije bitno nalazi li se mladež na malom prstu desne ili leve ruke, vlasnici ovih mladeža će jednostavno uživati u životu i možda proputovati i celi svet.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar