U trendu

Mnogi ovu stvar drže u kući, a ne znaju da privlači nesreću i bolest: Odmah je izbacite

Sujeverja iz celog sveta nas upozoravaju da postoje razni predmeti koji privlače nesreću, od svitaca i napuklih tanjira do boje vrata našeg doma, te ne bi trebalo da uh držimo u svojim domovima.

S obzirom na to da bi posedovanje ovih stvari moglo samo da utiče dodatno na vašu brigu ili sumnju, posebno ako vam stvari ne idu baš najbolje u životu, verovatno se ipak isplati izbegavanje ovih predmeta.

Pet najnesrećnijih stvari je imenovao vidovnjak Inbal Honigman.

Jorgovan

Malo ljudi se uzdržava da stavi grančicu jorgovana kod kuće. Ali, prema rečima stručnjaka, ovo cveće se dugi niz godina povezuje sa lošom srećom. Stare legende povezuju cveće sa vilama i zlim duhovima: loša je ideja pozvati ih u kuću. Bolje je posaditi jorgovan ispod prozora, neka vas zadovolji van prozora.

Kaktusi

Dobre su za kancelarije u kojima ima puno kućnih aparata. Poznato je da kaktusi apsorbuju zračenje. Ali u kući je njihova suva i bodljikava energija štetna. Oštre trnje razbijaju prostor kuće i razbijaju harmoniju.

Pokvaren sat

Oni simbolizuju zaustavljanje vremena i remete prirodni tok energije. Prema vidovnjacima, u nekim kulturama zaustavljeni sat upozorava da će neko umreti. Zbog toga se takav predmet mora ukloniti što je pre moguće.

Suve biljke

Kao i one koje su već počele da blede. Oni su antiteza života i donose nesreću i neuspeh u kuću. Na kraju krajeva, kada su bili živi i sa pažljivim stavom mogli su da nastave da žive.

Stara metla

Naročito ako je doneta iz starog stana, na primer, prilikom selidbe. Metla upija lošu energiju doma i donosi je u novi dom, prenosi Espreso.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.