U trendu

Mobilni ga upozorio da je neko u kući, naježio se kada je pogledao snimak (video)

Oliver Valas pio je u sredu pivo u londonskom pabu kada mu je zazvonio mobilni telefon, upozoravajući ga da su detektovani pokreti u sobi njegovog dvogodišnjeg sina. On je obično ignorisao takva obaveštenja, ali je ovog puta pogledao da vidi o čemu se radi.

https://www.youtube.com/watch?v=gW_g1sDWCgc

Ubrzo se na mobilnom pojavila slika sigurnosne kamere iz sobe njegovog sina Sema. Na njoj je ugledao žensku osobu s kapuljačom kako puzi po sobi. Odmah je nazvao policiju i objasnio im da je u toku pljačka njegovog stana. Sreća u nesreći je to što mu je supruga zajedno sa sinom to jutro otišla na Floridu pa dečak nije bio u sobi u trenutku pljačke, prenosi Dejli Mejl.

U kući se nalazilo dvoje provalnika koji su ukrali nakit koji je pripadao tragično preminuloj majci njegove supruge.

– Video sam osobu kako ulazi u sobu. Isprva mi to nije imalo smisla. Nekoliko sekundi jednostavno ne razumete u šta gledate. To je vaša kuća i tamo je žena koja puzi po sobi – rekao je šokirani Oliver.

Incident se dogodio 7. novembra oko 19.45 sati u četvrti Varlingam, a Oliver kaže da bi njegov sin u to vreme obično spavao u krevecu. Policija traži bilo kakve informacije o provalnicima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.