U trendu

Momak grupu balkanskih ravnozemljaša na Fejsu preimenovao u Okrugla Zemlja (foto)

U Fejsbuk grupi do juče poznatoj po nazivu Ravna Zemlja jedan momak izazvao je totalni haos. Naime, sada se ta grupa zove Okrugla Zemlja i njeni članovi su potpuno izbezumljeni.

Kako se pokazalo, bez puno provere postavili su novog admina koji je jedva dočekao priliku da ih troluje. I to na najveličanstveniji način – promenio je ime grupe i sada su s novim imenom koje ih duboko vređa zapeli 27 dana.

Čovek kog društvene mreže sad slave kao neopevanog junaka je Mustafa Sejdinović koji je sam na Fejsbuku objasnio šta se dogodilo.

Dragi moji i drage moje, znam da nam je ova prokleta 2020-ta bila jako teška, ali zato imate mene, da vam popravim…

Posted by Mustafa Musa Sejdinović on Wednesday, December 16, 2020

„Dragi moji i drage moje, znam da nam je ova prokleta 2020. bila jako teška, ali zato imate mene, da vam popravim dan, nedelju, mesec ili možda godinu. Evo o čemu se radi: Bio sam član grupe Ravna Zemlja, jedna zbirka potpunih ludaka, i imao sam na umu da ih zaje**vam, ali kako? Oni su bez milosti brisali sve „globusare“, tako da sam se morao pritajiti i čekati. I onda, juče, kao naručeno, pitaju da li neko želi da bude admin. Nisam časio časa, javio sam se, i zamislite molim vas, dali su mi admina! Meni, kojeg ni ne znaju, kojeg su mogli da provere samo jednim klikom na profil. Moj trenutak za zaje**vanje je došao, i odradio sam to spektakularno. Gledajte skrinšotove, i uživajte.

Srećna nam svima 2021, da bude bolja od 2020. P.S. Promenio sam im naziv u Okrugla zemlja, i oni ga ne mogu promeniti u narednih 27 dana. Prelepo“, napisao je.

A dok on uživa u pohvalama, u zaključanoj grupi su besni. Procurili su skrinšotovi koji dokazuju da za pomoć mole čak i Marka Zakerberga i pišu mu poruke na engleskom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.