U trendu

Momak u vezi s 23-godišnjakinjom zarobljenom u telu deteta: ‘Govore mi da sam čudak’

Šona Re Lesik ima 23 godine i visoka je otprilike jedan metar. Nakon što se dugo ‘borila’ da pronađe ljubav zbog svog invaliditeta, konačno je otišla na sastanak s muškarcem koga sada nazivaju „jezivim“.

Momak po imenu Dan Sigart iz Velsa u vezi je sa Šonom, koja je „zarobljena u telu osmogodišnjakinje“, i žestoko je odgovorio se kritičarima nakon što su ga nazvali „čudakom“.

Uzrujan zbog okrutnih optužbi, Dan je na društvenim mrežama objasnio kako je Šona jedna neverovatna žena. Zbog raka na mozgu s kojim se borila kao dete, narasla je samo 116 centimetara i ima 23 kilograma.

„Vrlo je važno da znate da je Šona neverovatna 23-godišnja žena s invaliditetom „, rekao je na društvenim mrežama.

Šona, koja se bori da pronađe ljubav, zapala je za oko Danu nakon što je emitovana prva epizoda rijalitija. Rekao je da je bio inspirisan njenom emocionalnom snagom i nastavio je da joj šalje pisma i cveće.

Stvari između njih su počele da se razvijaju kada su nastavili da se dopisuju na društvenim mrežama što je na kraju rezultiralo njegovim odlaskom u Njujork.

Par je pristao da izađe na brojne sastanke koji su snimljeni kako bi bili prikazani u emisiji koja se fokusira na njen život.

Spreman na „mržnju“ zbog odluke da izlazi s njom, Dan je uputio niz kritika onima koji im upućuju ponižavajuće primedbe i poručio da su ‘dehumanizirajuće’ prema Šoni.

„Ona je ljudsko biće. Ona zaslužuje da bude u vezi sa kim god želi. I mislim da neki nisu dovoljno emocionalno zreli da shvate da možete imati duboku vezu temeljenu na posebnosti, a ne samo na izgledu“, rekao je Dan.

Međutim, Dan nije izbegao negativne komentare, te su ga neki korisnici nazvali „jezivim“ i „čudnim“ tipom.

„Bilo bi potpuno drugačije da su se upoznali slučajno u stvarnom životu i da ju je zavoleo zbog njenog karaktera i da je na neki način zaobišao njen dečiji izgled – dodaje drugi.

„Uprkos tome koliko je ona zgodna mlada žena, ipak izgleda kao dete“, bili su neki od komentara.

Šona je delovala uzbuđeno kada je shvatila koliko su ona i Dan „slični“ tokom snimanja emisije, posebno zbog njegovog interesovanja za putovanja. Potencijalan par je posetio neke destinacije zajedno sa Šoninom 18-godišnjom polusestrom Rajli.

Nakon što je Dan upoznao Pati i Marka Šrankela, njenu majku i očuha, kada je par posetio dom, roditelji nisu mogli da odole da ne prokomentarišu Dana i njegove namere.

„Mislim da bi Dan stvarno dobro odgovarao Šoni jer je vrlo pametan“, rekao je njen očuh tom prilikom.

„Šona je pametna, ali ne baš pustolovna i mislim da bi mogao da je izvuče iz zone komfora.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)