U trendu

Mračna prošlost milijardera: Jeziva ispovest prve supruge Ilona Maska

Milijarder Ilon Mask i njegova devojka, pevačica Kler Eiiz Bušer, koja je poznatija kao Grimes, pre nekoliko dana okončali su trogodišnju vezu iz koje imaju jednogodišnjeg sina.

Vest o raskidu objavio je Page Six, koji je dobio Ilonovu potvrdu da je priča istinita. Rekao je da su ostali u dobrim odnosima i da će zajedno brinuti o svom sinu neobičnog imena X Æ A-Xii. ‘Razdvojili smo se, ali i dalje volimo jedno drugo i često se viđamo’, istakao je milijarder.

Dok je Grimes ovo prvo dijete, Mask ima 17-godišnje blizance Grifina i Ksavijera kao i trojke, 15-godišnje Demijana, Saksona i Kaija s bivšom suprugom, kanadskom spisateljicom Džastin Mask. Nekadašnji supružnici su dobili i sina Nevadu, koji je preminuo 2002. godine u 10. nedelji života od sindroma iznenadne smrti. Milijarder je bio u braku i s glumicom Telulom Rajli od 2013. do 2016. godine, a puno se pisalo i o aferi s Amber Herd, i to dok je još bila u braku sa Džonijem Depom.

A da ne čudi što je Mask od uglednog milijardera postao kontroverzna medijska ličnost, govori upravo ispovest njegove prve supruge Džastin. Iako je reč o izjavi staroj 11 godina, ona je ponovno isplivala na videlo.

Naime, u magazinu ‘Marie Claire’, bivša gospođa Mask objavila je potresnu ispovest o mračnoj strani života s tehnološkim mogulom. ‘U kasno proleće 2008. godine moj suprug Ilon Musk zatražio je razvod nakon osam godina braka i petoro dece. Šest nedelja kasnije, poslao mi je poruku da se verio s prelepom britanskom glumicom Telulom Rajli koja je u ranim dvadesetim i koja se zbog njega preselila u Los Anđeles. Tada sam pomislila da se moj život s tim muškarcem pretvorio u kliše’, otkrila je tada.

Dodala je da je ona bila njegova ‘starter supruga’ objasnivši šta pod time misli. Naime, upoznali su se dok je Ilon još uvek bio student, a ona je uz njega bila kroz sve uspone i padove da bi je on na kraju zamenio ‘novim modelom’. Napisala je i da je zbog ugovora, koji je potpisala dva meseca nakon venčanja, ostala bez ičega što je stekla u braku. ‘Rekao mi je da moramo da odemo kod advokata koji će nam pomoći oko finansijskog sporazuma na kojem u njegovoj kompaniji insistiraju. Kada sam ga pogledala u čudu, rekao je da nije reč o predbračnom ugovoru’, otkrila je.

Ali, upravo se o takvom ugovoru radilo. Potpisala ga je u neznanju, a potpisom se odrekla prava koja su joj pripadala kao zakonitoj supruzi. Dobila je samo porodičnu vilu u Los Anđelesu koju će naslediti njena deca. Uz to, potpisala je i da se ništa što su izrekli za vreme braka kao i nikakve scene ne smeju spominjati u sudskim procesima. ‘Potpisala sam jer sam mu slepo verovala. Čemu brak ako mu ne verujem? Bili smo srodne duše. Verovala sam da se nikada nećemo rastati. Život bez njega bio mi je nezamisliv’, dodala je.

S godinama je postala nesrećna žena jer je Ilon prestao da bude muškarac u kog se zaljubila. S porastom bogatstva, on je postao sve zahtevniji prema njoj. Terao ju je da postane ‘trofejna plavuša’ – da posvetli kosu, posveti više vremena izgledu i ljupko se smeška.

Danas, kaže, ne žali za razvodom jer joj je život napokon lepši.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.