U trendu

Mučite se s čišćenjem tvrdokornih mrlja iz WC šolje? Spasiće vas jedan proizvod iz kuhinje

Tvrdokorne mrlje u WC šolji jedan su od najružnijih prizora koji se može videti u nekom domu, ali čišćenje nije nimalo jednostavno naročito ako ne koristimo jaka hemijska sredstva, često skupa, koja na žalost nemaju uvek željeni efekat. Ali postoji jedno lakše rešenje, daleko jeftinije, koje ne uključuje hemiju.

Majka iz Australije podelila je kako je očistila svoj toalet od tvrdokornih mrlja uz pomoć samo jednog proizvoda koji se inače koristi za pečenje.

U grupi na Fejsbuku, majka po imenu Loren, otkrila je kako je za čišćenje WC šolje koristila samo jedan jeftini proizvod – limunsku kiselinu, prenosi Daily Mail.

‘Mrzim da čistim WC šolju. Dve posude (oko 25 grama) limunske kiseline ostavljene u toaletu devet sati rešiće taj problem. Najteži deo procesa je paziti da ljudi ne koriste wc tokom tih devet sati. Htela sam da koristim sredstvo za čišćenje, ali ovo je jeftinije’, napisala je Loren u svojoj objavi i uz nju podijelila fotografije odlične transformacije svoje WC šolje.

Drugi roditelji u grupi ostali su oduševljeni ovom idejom, a neki su podelili načine na koje se i sami koriste limunskom kiselinom. ‘Koristim limunsku kiselinu na dnevnom nivou za čišćenje toaleta, ali odlična je jer nema hemikalija pa i deca mogu da čiste s njom’,  komentarisala je jedna majka. ‘Limunska kiselina je najbolja! Odlična za WC šolje’, složila se jedna korisnica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar