U trendu

Mučno za gledanje: Izgubila bi i prst samo da se pohvali vereničkim prstenom

Kad odnos s partnerom dođe do veridbe, mnoge žene rado će podeliti vest o tome sa svima i pored fotografije prstena na domalom prstu obavezno napisati: Rekla sam DA.

Tako se jedna buduća mlada jedva dočekala da se oglasi na TikToku, s fotografijom ruke na kojoj je blistao prsten. Ne baš blistao, zapravo, jer je njen prst bio predebeo za prsten, koji se smestio između dva podliva, tako da je izgledalo kao da će ga preseći.

– Rekla sam ‘da’ – pohvalila se ona, iako je bilo očigledno da je, bez obzira na to koliko je prsten bio tesan, jedva čekala samo da ga navuče.

Mnoge je ovaj prizor ugrozio, iako je autorka fotografije naglasila da je reč o prstenu njenih snova.

– O, jao, ovo je prebolno za nas! – bio je jedan od komentara, dok je drugi komentator napisao da je njegov domali prst vrisnuo koliko je očigledno da joj je potrebna pomoć.

– Ako ne odgovara, ne odgovara, nemojte da oderete kožu da biste ga navukli – komentirao je još jedan korisnik Tik Toka, priču koja je kasnije podeljena i na Fejsbuku.

– Krajnja posledica toga što ste rekli ‘da’ mogao bi biti gubitak prsta – napisao je još jedan komentator, a bilo je i onih koji su napisali da je ovo najružniji prizor koji su ikad videli. Ljudi su se usput pitali i šta mladoženja u međuvremenu radi, kada ne vidi šta joj je s prstom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.