U trendu

Muškarac ismevao devojku sa kojom je izašao na sastanak, ali onda… (video)

Deni Duarte upoznao je ženu na aplikaciji za upoznavanje nakon čega su se dogovorili i da se lično upoznaju. Nakon prvog susreta usledio je drugi sastanak u restoranu, nekoliko dana kasnije.

Kad se večera završila, devojka je izvadila torbicu i svoj deo računa platila metalnim novcem. Momku je to bilo neobično, pa je izvadio mobilni i snimio tu situaciju.

Onda je taj snimak objavio na Tik Toku uz natpis: „Ne možete ovo da zamislite. Na drugom sam dejtu sa devojkom sa Tindera i ona plaća metalnim novcem. Odlučio sam opet da izađem sa njom i ona uradi ovo!”

Deni mislio da će njegov video da nasmeje druge korisnike društvenih mreža, a zapravo se dogodilo suprotno. Veliki broj njegovih pratilaca mu je zamerio ne samo na snimku, već i na mnogim drugim stvarima.

„Trebalo bi tebi da bude neprijatno što si joj dopustio da plati”, komentarisala je jedna korisnica, dok se druga nadovezala:

„Znači, biraš poniženje umesto podrške? Pokazao si svoje pravo lice…“, „Ti ne zaslužujš ovu devojku“, nizali su se komentari.

Pogledajte i sami o čemu je reč.

@thewaterboy

I decided to go out with her again and she does this… YOU CANT MAKE THIS UP! 💀

♬ original sound – Water Boy

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)