U trendu

Muškarci jednoglasno: Žene sa ovakvom kosom su privlačnije!

Muškarci su priznali da su im privlačne žene sa kratkom kosom, a onda otkrili zbog čega. Žene s dugom kosom vide kao “zdrave” i “inteligentne”, dok su im one s kratkom “brižne” i “ženstvene”. Na kraju je sve stvar izbora, a ovo su razlozi zašto se nekim muškarcima više sviđaju one s kratkom kosom.

Kratka kosa privlači pažnju

Kratke frizure ističu se od ostalih, pa ih muškarci obično uvijek primete. Mnogi muškarci koji vole žene s kratkom kosom, rekli su da kratka kosa nije toliko česta kao duga, što je čini posebnom.

Bolje vide lice i vrat

Možda ste primetili da na modnim revijama modeli uglavnom imaju frizure koje im što više otkrivaju lice. To je zato što kosa može ometati i sakriti ženske crte. Muškarci se takođe slažu da su lice i vrat jako atraktivni.

Kratka kosa zahteva manje održavanja

Razmislite koliko je vremena potrebno za oblikovanje duge frizure, a muškarci mrze kad ženama treba predugo da se spreme.

Kratka kosa jednako samopouzdanje

Nije svaka žena spremna da eksperimentiše kratkom frizurom. Za to je potrebna hrabrost, kao i samopouzdanje, a muškarce privlače žene s visokim samopouzdanjem.

Često znači da je ženi stalo do svog izgleda

Ako se žena odluči na kratku frizuru, to znači da se dobro brine o sebi. Ovo je vrlo važno za muškarce, jer im pokazuje da je žena zainteresovana za brigu o svom izgledu, piše “24sata.hr”.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar