„Muškarci me žele sve dok im ne kažem svoje godine“: Šokiraćete se kada vidite brojku

Jedna TikTokerka napravila je video u kojem je ispričala da dobija jako puno bračnih ponuda, ali kada muškarci saznaju njene godine, više joj se ne javljaju.

@princessaprilxo

nobody wants a cougar 😔

♬ Kiss Me More (feat. SZA) – Doja Cat

Nikad joj ne bi dali te godine

Zanosna TikTokerka pod imenom @princessaprilxo ima više od 125 hiljada pratilaca i sve ih oduševljava svojim atraktivnim izgledom. Zbog svojih zavodljivih videa na TikToku, ova influenserka dobija jako puno bračnih ponuda i poruka od različitih muškaraca koji bi se s njom želeli da se upuste u ljubavnu vezu. Ali, TikTokerka je u jednom svom videu rekla da se svi ti muškarci često povlače kad saznaju da ima 44 godine.

@xoprincessalpaca

yes or no 🥺

♬ Hell Shell – Young Nudy

„Muškarci me žele dok im ne kažem svoje godine, 44.“, rekla je ova zavodljiva 44- godišnjakinja kojoj sigurno niko ne bi dao te godine. Video u kojem je napisala koliko zapravo ima godina, pogledan je više od 8 miliona puta, a mnogi TikTokeri bili su oduševljeni njenim javnim priznanjem.

Komentari na video bili su različiti

„Mislim da to nisu bili muškarci, sigurno znaš puno dečaka, godine nisu ništa ako žena ima dobar karakter i ako je verna sebi“, rekao je jedan korisnik TikToka, drugi je dodao: „Godine su samo broj. Ono što je važno je tvoje srce.“

Međutim, bilo je i onih koji su negodovali, jedan čovek je napisao da bi mu njene godine ipak predstavljale problem: „Još im se sviđaš, ali razmišljanje o želji za decom s tobom pada u vodu“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (5)