U trendu

Muž je celog života maltretirao, konačno mu se ovako osvetila kada je umro (video)

Kada neko izgubi člana porodice, uobičajena reakcija je tugovanje, ali Marša Vajnder za svojim suprugom Donom ne žali ni malo. Naprotiv, čini se da joj se Don za života toliko zamerio da je njegove posmrtne ostatke odlučila da baci u đubre.

Snimila je sebe kako njegov pepeo prosipa u smeće, a otkrila je da to radi jer je suprug tokom života tukao. Tvrdi i da je velike probleme uzrokovao i svojoj deci i roditeljima i da niko ne želi da zadrži njegov pepeo.

„Znam da nećete razumeti zašto to radim. Njegova porodica ga ne želi, njegov brat ga ne želi, njegova deca ga ne žele, oni zapravo žele da ga bacim u blato ili toalet“, rekla je Marša i otkrila da ovaj potez smatra prikladnim jer je Don za života bio đubretar.

Dok prosipa njegov pepeo u kantu, Marša vedrim glasom priča dalje.

„Ovo je za svu bol i sve probleme koje je uzrokovao mojoj deci, meni i svojim roditeljima. Ovo je njegov oproštaj. Ovo je za svaki put kad me udarao u glavu. Udarao je mojom glavom o prozor“, govori ona.

Nešto pepela koji se prosuo po travi ugazila je nogom, a kad je istresla i zadnju mrvicu iz vrećice, zaključila je: „Adios amigo!“

Video je na Jutjubu objavila pod naslovom Poslednji oproštaj od zlog gada, prenosi Index.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar