U trendu

„Muž je mislio da će zauvek biti u braku sa slatkom mršavicom, ali se prevario“

Tiktokerka po imenu Džil uporedila je svoj izgled pre deset godina i danas. Video koji je objavila postao je viralan, a mnogi su zaključili da su to dve potpuno različite osobe. Ova majka iz SAD-a najpre je u videu pokazala kako je izgledala u mlađim danima. Bila je plavuša, nosila je uske farmerke i top koji su isticali njenu vitku liniju.

@jill200016

Yet somehow he’s more attracted to me than ever 😂 it’s the moo moo👀 @brandonmchenry13 2nd acc! @jill200016x2 #momtok #momsoftiktok #OscarsAtHome #WomenOwnedBusiness #SeeHerGreatness

♬ 444 – Tik Toker

„Devojka s kojom je mislio da će biti zauvek“, napisala je ona na početku viralnog snimka koji je do sada pogledan preko 6,4 miliona puta.

Sedam godina i dvoje dece kasnije, popularna TikTok mama nabacila je nekoliko kilograma viška, a najomiljenija odeća su joj spavaćice. Osim toga, sada ima tamnu kosu i nestale su kovrdže.

Iako se našalila na račun sopstvenog izgleda, mnogi smatraju da nije poštena prema svom partneru.

„To nije žena u koju se zaljubio“, „Ovo je najgore kršenje ugovora koje sam ikada vidio“, „Često se žene razvedu, ostare i umru same jer nisu mogle da održe kondiciju“, pisali su neki.

Ali uprkos brojnim kritikama, bilo je i onih koji su joj izrazili podršku.

„Srećom, voli te zbog tebe. To je dobar čovek.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)