Muž pronašao ženinu fotografiju staru dve decenije: Zbog jednog detalja se šokirao (foto)

Mnogi veruju da je ljubav ovog bračnog para iz Kine bila ‘zapisana u zvezdama‘, nakon što je otkrili da su se kao tinejdžeri našli na istom trenutku bili na istom mestu, kada se još nisu poznavali, da bi se 11 godina kasnije sreli i zavoleli.

Je i Ksue 2000. godine su sa svojim porodicama posetili su spomenik na trgu Četvrti maj u gradu Kingdao u istočnoj Kini i taj trenutak oboje su zabeležili kamerom.

Fotografija prikazuje mladu Ksue u beloj haljini, dok se u pozadini nalazi mladić koji će kasnije postati njen muž. Je kaže da je odmah prepoznao sebe na fotografiji, jer i on ima svoju koja je nastala istog dana, na istom mestu.

– Kad sam video fotografiju, bio sam iznenađen i prošli su me trnci po celom telu. To je bila moja poza za fotografisanje – rekao je za “Sina News” i dodao da se upravo u momentu kada je nastala fotografija njegove supruge i njega porodica fotografisala ispred monumentalnog spomenika, samo iz drugog ugla.

Je je rekao da je do neobičnog otkrića došao dok je u kući tašte tražio fotografije supruge iz mlađih dana kako bi uporedili na koga njihove ćerke bliznakinje više liče.

Posle ove zanimljive koincidencije, Je priznaje da je za njih crvena skulptura koja nosi naziv Majski vetar sudbonosna i da će ga u budućnosti opet sa decom i suprugom posetiti.

– Kingdao je svakako jedan od najposebnijih gradova za nas, a kada naše ćerke malo porastu, odvešćemo ih tamo i ponovo se fotografisati, ovog puta kao porodica – rekao je na kraju ovaj Kinez.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.