U trendu

Šok: Na društvenim mrežama slučajno ugledao kako mu se supruga udaje za drugog

Jedan Kinez je nedavno pregledavao svoju omiljenu video aplikaciju na telefonu kada je slučajno naišao na snimak vlastite supruge kako se udaje za drugog muškarca u susednom gradu.

Ranije ove godine potražio je pomoć u pronalasku supruge i upoznat je s Nanom, ženom koja je navodno već bila udata. To mu nije smetalo i nakon nekoliko video poziva, pozvao je kod sebe da se upoznaju uživo i čak joj je poslao 1.000 juana kao poklon, ne sluteći da je meta prevare.

Kada je Čengov otac sreo Nanu, izrazio je želju da što pre upozna njene roditelje, ali ona je odmah počela da smišlja izgovore. Ipak, porodica je pristala na tradicionalni brak, a par se venčao u januaru. Žena je za miraz dobila 148.0000 juana, ali i nakit i druge darove.

Samo tri dana nakon venčanja, Nan je novom suprugu rekla da se vraća kod svoje porodice. Nakon sedam dana se i vratila i neko vreme je odlazila “da pomaže majci”. Čeng nije ništa sumnjao, jer je mislio da je privržena porodici.

Čak je i lakovernom mladoženji počelo nešto da bude sumnjivo kad je žena prestala da se javlja i sve manje vremena je provodila s njim. Zatim se u martu dogodilo nešto zaista čudno. Naime, Čeng je pregledao videa na aplikaciji „Kuaishou“, kineskoj verziji TikToka, kad je naišao na snimak iz susednog grada.

Mlada mu je izgledala kao njegova supruga, a nakon što je pogledao video nekoliko puta, bio je uveren da je to ona. Nana mu nije odgovarala na pozive pa se uputio da se suoči se s njom.

Čeng je slučaj prijavio i policiji, a istraga je pokazala da je Nana bila deo velike mreže prevaranata koji su iskorišćavali očajne muškarce u potrazi za suprugama. Specijalizovali su se za uveravanje žrtava da održavaju samo tradicionalnu ceremoniju venčanja i plaćaju miraz, dok su odlagali potpisivanje papira. Policija je uhapsila ukupno pet osoba koje su učestvovale u 19 slučajeva bračne prevare i prouzrokovale štetu od oko dva miliona juana, prenose mediji

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.