U trendu

Na internetu pronašla crnu venčanicu iz snova pa se šokirala kada je stigla

Jedna mlada devojka doživela je vrlo neprijatno, ali i urnebesno iskustvo sa kupovinom preko interneta, a sada upozorava sve devojke da ne ponavljaju njenu grešku.

Lili Puhala na internetu je pronašla svoju venčanicu iz snova u crnoj boji i to za samo 50 dolara. Haljinu je čekala tri duga meseca, a kada je konačno stigla, shvatila je da to nije venčanica kojoj se radovala.

@lillypuhalla

yeah so f*ck soda club if they ever appear again you should probs avoid #greenscreen #whatiwanted vs whatigot #fail

♬ original sound – Madeline

Umesto tradicionalne bele haljine ona je za svoj poseban dan htela nešto sasvim drugačije pa je upravo iz tog razloga naručila sa stranice ‘Sodaclubs’ crni čipkasti bodi s cvetnim vezenim detaljima i crnim tilom. Ali, kako to obično biva, venčanica koju je videla na sajtu i ona koju je dobila nisu bile nimalo slične.

Snimak je podelila na TikToku i napisala: ‘Ako ikada vidite stranicu Sodaclub izbegavajte je.’

Takođe, u komentarima je spomenula da je veb stranica sada izbrisana, pa će haljinu, umesto da je vrati, donirati u dobrotvorne svrhe.

Budući da se originalni dizajn prilično razlikuje od onoga što neveste biraju za svoj najvažniji dan, jedan pratilac je pitao zašto je uopšte želela ovakvu haljinu kakva je prikazana na fotografiji?’

Lili je priznala da je tražila jeftiniju venčanicu, pa je odlučila da rizikuje.

Jedna cura se našalila: ‘Devojko, nabavila si otmeni kupaći kostim’, piše The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.