Na potpuno neverovatan način saznala da je dečko vara

Teško je priznati kada vezi dođe kraj, ali jedna žena je dobila neočekivanu pomoći od fitnes aplikacije. Nađa Esek, ekspert za veze u britanskoj rijaliti emisiji „Celebs Go Dating“, na TikToku je otkrila kada je znala da je vreme da raskine sa bivšim dečkom.

Ona je saznala da je dečko vara kada mu je njegov pametni sat Fitbit čestitao na sagorevanju 500 kalorija između 2 i 3 sata ujutru, dok je, kako je tvrdio, bio u „noćnom provodu sa drugarima“. Videla je obaveštenje jer su njihovi nalozi sinhronizovani. Vezu je prekinula odmah nakon toga. Pratioci su bili šokirani.

„Mnogo ti je bolje bez njega“, napisao je jedan korisnik. „Napomena za sebe: Nabaviti sinhronizovani Fitbit“, napisao je drugi. Esekova nije jedina koja je razotkrila dečka uz pomoć Fitbita.

Novinarka NFL-a Džejn Slejter je 2019. rekla svojim pratiocima na Tviteru rekla da je sinhronizovala svoj pametni sat sa tadašnjim dečkom kako bi jedno drugo motivisali. Jedne večeri je sa balonima pokucala na njegova vrata kako bi ga iznenadila za rođendan, ali on nije bio kod kuće. Kasnije je primetila da sat pokazuje povećanu fizičku aktivnost njenog dečka. Bilo je četiri ujutru, pa joj je odmah bilo jasno čime se u tom trenutku bavio.

– Bivši dečko mi je poklonio pametni sat za Božić. Nisam zamrzela ovu spravu sve dok jedne noći moj nije nestao, a fizička aktivnost mu je bila na vrhuncu. Stvarno bih volela da ova priča nije istinita – napisala je na Tviteru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.