Na svadbama u Kolašinu skinute srpske zastave

Foto: Wikipedia

Tokom dva svadbena veselja proteklog vikenda u Kolašinu bile su istaknute zastave druge države, odnosno Srbije, na šta je reagovala lokalna policija i uklonila ih zbog zakonskih propisa.

Kako podgorički dnevnik saznaje iz policije, svatovi su zastavu istakli na ugostiteljskom objektu “Planinar”, koji inače pripada Ministarstvu prosvete.

Nakon što je policija zamolila svatove da zastavu uklone oni su to i učinili, ali će slučajevi biti procesuirani i sledi novčana kazna.

Sa stupanjem na snagu Zakona o državnim simbolima već je izrečeno nekoliko novčanih kazne u Kolašinu zbog isticanje simbola drugih država.

(Tanjug)

Jedan komentar

  • Savo

    U Tuzima blizu Podgorice ne samo da se vijorila bezbroj puta albanska zastava, već i zastava Velike Albanije… i vlast nije smela reagovati. Ovo u Kolašinu je za normalne i te kako shvatljivo, jer ko će kome, ako ne brat bratu. Stvarno bruka i Sramota! Znači, kada se, i to često, u Srbiji vijore crnogorske zastave, treba te što vijore zastave sve pohapsiti i osuditi. Sramota šta radi Crna Gora, nekad časna i poštena! Bruka sebe i sve potomke koji su bili sve Srbin do Srbina!

Ostavite komentar