U trendu

Način na koji prekrštate ruke otkriva sve o vašoj skrivenoj ličnosti

Kako ćete prekrstiti ruke? Da li stavljate desnu ruku preko leve? Ili levu preko desne ruke? Ili oslanjate obe ruke na suprotne ruke?

Počnimo sa jednostavnom vežbom. Prekrstimo ruke i posmatramo da li prebacujemo desnu ruku preko leve ruke, ili levu ruku preko desne ruke, ili oslanjamo obe ruke na suprotne ruke. Sada su studije otkrile da test ličnosti zasnovan na karakteristikama našeg tela i načinu na koji sedimo, stojimo, hodamo, pričamo, jedemo ili čak prekrstimo ruke pomaže da se dešifruju naše osobine ličnosti. Stručnjaci za govor tela proučavali su različite načine ukrštanja ruku kako bi otkrili kakva smo osoba u našim životima.

Does Your Way of Crossing Arms Say About Your Personality?#1 Right Arm over Left:you are deeply in sync with your…

Posted by Malinee Pharmacy on Sunday, September 11, 2022

1. Desna ruka preko leve

Duboko ste u sinhronizaciji sa svojim osećanjima i emocijama. Nije vas lako preplaviti emocijama. Prelazak desne ruke preko leve znači da je vaš levi mozak razvijeniji. Pošto je vaša leva strana mozga razvijenija, vi ste skloniji da budete marljiviji, logičniji i organizovaniji. Imate racionalan pristup rešavanju problema i kretanju kroz život uopšte. Takođe prilično kontrolišete svoja osećanja. Kritički razmišljate i pažljivo donosite zaključke.

2. Leva ruka preko desne

Veoma ste emocionalno inteligentni. Vaše kognitivne sposobnosti su prilično razvijene. Povremeno ste skloni da budete kreativni, intuitivni i emotivni. Prelazak leve ruke preko desne znači da je vaš desni mozak razvijeniji. Pošto je vaš desni mozak razvijeniji, više delujete na svoja osećanja nego na logiku. To ne znači da ne težite logici dok donosite odluke. Međutim, imate tendenciju da idete sa onim što imate.

3. Obe ruke oslonjene na suprotne ruke

Pokazujete osobine ličnosti oba gore pomenuta tipa. Ukrštanje ruku sa obe ruke naslonjene na suprotne ruke znači da i leva i desna strana mozga rade sinhronizovano i u ravnoteži. Skloni ste da imate ravnotežu racionalnog i emocionalnog pristupa. Primenjujete logiku i emocije prema situaciji. Možete biti i intuitivni i logični. Niste preplavljeni emocijama ili situacijama koje zahtevaju snagu mozga. Dobri ste i za rešavanje matematičkih zadataka i izvođenje nečeg umetničkog.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.