Najbizarniji razlozi za razvod: „Glasao je za Trampa“, „Video sam kako izgleda bez šminke“

Kao najčešći razlog za razvod braka navode se nepomirljive razlike, koje mogu označavati najrazličitije stvari – od veličine polnog organa do vrste šminke koju žena koristi.

Magazin Mari Kler izdvojio je neke potpuno bizarne razloge koji su doveli do kraha bračne zajednice.

Jedan je muškarac otkrio je da je njegova bivša žena bila zavisna od društvene mreže Snapchat. To je išlo toliko daleko da je čak na njihovom venčanju morala da objavi fotografiju iako su se prethodno dogovorili da neće koristiti nikakve društvene mreže.

Među bizarnostima našao se i slučaj Indijaca koji je terao svoju ženu da nuždu obavlja u polju jer je odbijao da sagradi kupatilo u kući. Sud je to proglasio oblikom mučenja i omogućio joj razvod.

Gejl Mekormič ostavila je supruga nakon 22 godine braka jer je saznala da je planirao da glasa za Trampa. Kaže da se osećala prevareno.

Kad smo kod Trampa, ima još slučajeva vezanih za predsednika SAD. Naime, supruga bivšeg direktora komunikacija u Beloj kući muža je ostavila kad je saznala da će raditi za Trampa.

Previše je pričao

Jedna žena zatražila je razvod jer je njen muž previše toga pričao drugima umesto da razgovara s njom. Prijatelji i rodbina znali su sve njihove probleme, prenosi Mari Kler.

Jedan Italijan je tvrdio da je njegova žena bila opsednuta đavolom – zatražio je razvod kad je zatekao ženu kako “ležerno levitira“!

Imao je prevelik penis

Nigerijska domaćica zatražila je razvod jer je njen suprug imao prevelik penis. Pre braka nisu imali odnose, a kad su to konačno učinili, iskustvo je opisala kao noćnu moru.

Nije voleo „Zaleđeno kraljevstvo“

Dvadesetdevetogodišnjakinja je želela razvod i kao nakon što joj je suprug rekao da ga je „baš briga za taj crtani film“ i pitao je šta je to u crtiću toliko dobro.

Ostavljao je posuđe u sudoperu

Jedan je muškarac rekao da je njegova supruga svaki put kad bi pronašla čašu pored sudopere bila na korak bliže selidbi i traženju razvoda, ali on toga nije bio ni svestan. 

Video sam je bez šminke

Jedan Gospodin Savršeni predao je papire za razvod nakon što je njegova supruga na plaži pokazala svoje „pravo“ lice, odnosno pojavila se bez šminke.

U članku za Mari Kler jedna žena je izjavila da je neprestano slala poruke suprugu, ali joj on jednostavno nije odgovarao. Čak mu je napisala da je u bolnici, ali odgovora nije bilo.

Jedna žena sudija rastala se od muža jer je njenu karijeru gledao kao hobi. Kaže da je bio veoma drag, ali jednostavno nije ozbiljno shvatao ono čime se ona bavi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.