U trendu

Najbrži i najbolji tata na svetu: Ovako je spasao svoju devojčicu od sigurne smrti (video)

Otac je sa ćerkicom prelazio ulicu u gradu u Velikoj Britaniji, ali nije mogao ni da nasluti da će zahvaljujući svom brzom refleksu spasiti život svojoj miljenici, prenose britanski mediji.

Tata i devojčica su prelazili preko pešačkog prijelaza, a onda je naišao automobil koji nije dovoljno zakočio, iako su njih dvoje imali prednost.

Otac je nekako uspeo da rukom povuče ćerkicu i spasi je od direktnog sudara. Ono što fascinira je činjenica da je u trenutku kada je primetio automobil, svojim telom zaštitio devojčicu, jer je u tom momentu on bio bliži vozilu nego detei pa bi posledice u slučaju udara po njega bile daleko teže.

2 komentara
  1. Vera

    ovaj tata prelazi ulicu sa detetom a ne gleda.auto je bio blizu.trebalo ga je propustiti.

  2. bambi

    Ma jok ljudi, i dalje mi da teramo Nasilje prema zenama, i dalje su ocevi nasilnici, manjaci, ludaci. Da, da. Svi ocevi su monstrumi, samo furajte anketu Nasilje prema zenama. E ljudi moji. Ocevi su izsatanizovani i unisteni u ovoj eri gde drzava apsurdnim sudskim procesima u kojima im pomazu Centri za socijalni rad sa zastrasujuce morbidnim predlozima, proizvodi starlete i sponzoruse time sto decu oduzimaju ocevima u 99% slucajeva i predaju majkama cak i u slucaju kada su narkomanke, prostitutke i alkoholicarke. A one, brze bolje decu smestaju u zabavista i dedi i babi da bi sa uzivanjem troskarile alimentacione pare, setajuci kucice od kafica do kafica od sponzora do sponzora. Sramota.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike