U trendu

Najmoćniji zaštitnik doma: Donosi sigurnost, sreću i ljubav, ali samo ako ga stavite na ovo mesto u kući (foto)

Anđeli uslišavaju sve naše zahteve.

Pripremite statuu ili sliku anđela, i postavite ili okačite je u ulazni deo, ili centralni prostor. U centralnom prostoru, ako to omogućava vaša nekretnina, najveća je tačka akumulacije energije.

Centar prostora predstavlja centralna tačka između neba i zemlje, u vašem prostoru stanovanja. Nju aktivira ljudsko telo.

Ako je centar prostora u vašem domu nepostojan (nema ga), ili nepoželjno mesto kao što su kupatilo, kuhinja ili ostava, onda iskoristite ulazni deo za aktivaciju.

Zašto se vizuelno postavlja anđeo?

Ono na šta obraćate pažnju, to će se primetno osnažiti u vašem domu. Ako obratite pažnju na anđele, njihovo prisustvo će biti još više naglašeno.

Anđeli uslišavaju sve naše zahteve, i samo nas jedna misao razdvaja od njih, a to je naša želja da im se obratimo. Anđelima se nikad ne molite, sa njima komunicirate- navodi magazin Feng Shui tajne.

Sveća se pali da bi se pokrenula energija plamenom vatre. Sjaj svetlosti sveće, osvetljava prilazak anđela. U mislima se obratite anđelu doma. Vizuelizujte kako vaš kućni anđeo zrači svetlošću, kojom u potpunosti obavija dom, i čitavu njegovu okolinu. Recite mu šta želite od njegovog prisustva, i kakvu energiju da ostavi u prostoru.

Deca imaju sasvim poseban afinitet prema anđelima, i obzirom na čistotu njihove duše, nasuprot odraslima, mnogo njih može videti anđele.

Foto:Pixabay/Alexas_Fotos

Vaš dom možete zaštititi i ako zatražite da četiri anđela, sa četiri strane sveta, koji stoje na ćoškovima oko vaše kuće. Zamislite da im se krila široko rasprostiru, i da se preko vaše kuće prostire štit njihove svetlosti, zaštite i ljubavi.

Anđeo severa

– Prizivam te, anđele severa. Ovom domu donesi sigurnost, zaštitu i ljubav. Neka postojanost i snaga budu uvek prisutni u ovom domu.“

Anđeo zapada

– Prizivam te, anđele zapada. Ovom domu donesi sigurnost, zaštitu i ljubav. Neka sunčeva toplota i prelepa svetlost njegovog zalaska u sumraku dana, ispuni svakog ko sa svetlošću i ljubavlju ustupi u ovu kuću.

Anđeo istoka

– Prizivam te, anđele istoka. Ovom domu donesi sigurnost, zaštitu i ljubav. Neka povetarac sa istoka otkloni svaku mogućnu negativnosti.

Anđeo juga

– Prizivam te, anđele juga. Ovom domu donesi sigurnost, zaštitu i ljubav. Neka nežna nebeska kiša očisti i izleči svakog ko živi u ovoj kući.

Po indijanskom običaju, uvek se ostavlja poklon anđelu kada se od njega nešto traži, kamen, cvet ili pero.

Nemojte  se opterećivati da li su četiri strane sveta dobro određene, važnija je namera.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.